La zooplus, îți recompensăm loialitatea prin zooPuncte. Clienții înregistrați câștigă automat 1 zooPunct pentru fiecare 5 LEI din valoarea comenzii.  zooPunctele acumulate se pot utiliza rapid și ușor pentru a achiziționa recompense.

Pur și simplu alege un produs din Magazinul de Recompense, adaugă-l în coșul de cumpărături și utilizează punctele pentru a-l achiziționa gratuit!

Atenție:

  • Punctele câștigate vor fi creditate în contul de client odată ce plata comenzii este confirmată și înregistrată în sistemul nostru (în cazul plății ramburs, poate dura 1-2 săptămâni de la livrare). 
  • În cazul în care valoarea comenzii este redusă (de exemplu, din cauza unui retur, etc.), vei primi zooPuncte doar pentru suma plătită efectiv.
  • Dacă zooPunctele acumulate nu sunt utilizate în decurs de 12 luni, acestea expiră la sfârșitul trimestrului. Poți verifica data de expirare în my zooplus.
  • De asemenea, poți câștiga puncte suplimentare prin unele oferte speciale și promoții. Acestea sunt anunțate pe website și în newslettere. Punctele speciale promoționale pot avea o dată de expirare mai scurtă.

Accesează pagina Programul de fidelitate zooplus pentru a consulta Termenii & condițiile și alte informații suplimentare.